Охрана и контрол

Разполагаме с иновативни електронни технологии, които могат да се понравят на всеки. Доставяме перфектна и професионална услуга за сигурност, като осигуряваме денонощен мониторинг върху собствеността. Всички наши системи на с възможност да издържат бе електрическо захранване за дълго време, което допринася за превенцията от вредители. Плановете ни се създават лично за всеки клиент, като лично той избира системата за сигурност.
Допълнително се извършва консултация от професионалист, който дава нужната информация на клиентите.
При проблем разполагаме с денонощен център, който ще отстрани аварията за кратко време.

Физическа охрана

Физическата охрана е допълнителна защита против вредители на имуществото. Всички кадри са преминали всички обучения и тестове, като са доказани професионалисти в сферата на работа.

Предлагаме:

• охрана на сгради и обекти - система на патрулиране с контролно-пропускателни пунктове, които използват системи за специален пропускателен режим и електронни системи за противопожарна защита
• лична охрана (професионални услуги и лични телохранители)
• транспортиране на пари (въоръжена охрана при прехвърляне на собственост и пари)

Рецепция

Първото впечатление от клиент остава от рецепцията, за това Ви предоставяме професионална услуга включваща не сало изпълнението на оперативни задачи, но и създаване на професионална среда.
Всеки наш кадър е преминал обучение по етика и мениджмънт и е натрупал достатъчно опит, за да заявим, че предлагаме качествена услуга, задоволяваща всякакви нужди, в която се включват:

• Услуги за приемане на посетители (обработка на входящите гости, придружаване на посетители, обработка на документи, издаване на карти за достъп, приемане на доставки и др.)
• Информационни услуги (поръчване на самолетни билети, таксита, приемане и предаване на съобщения, организиране на хотелски резервации, резервации на заседателни зали, обслужване на клиентите и посетителите на сградата, комуникация на чужди езици)