Основни услуги

Техническа поддръжка
За правилното функциониране и техническата изправност са нужни правилни познания и опит. Тези дейности трябва да се извършват с прецизност, за да не се достигне до авария и загуба на средства. Предоставяме услугата с целта за превенция от аварии и удължаване на използването.

Виж повече

Охрана и контрол
Разполагаме с иновативни електронни технологии, които могат да се понравят на всеки. Доставяме перфектна и професионална услуга за сигурност, като осигуряваме денонощен мониторинг върху собствеността. Всички наши системи на с възможност да издържат бе електрическо захранване за дълго време, което допринася за превенцията от вредители.

Виж повече

Специализирана услуга

Една от основните дейности засягащи хигиената и външния вид е почистването. Разполагаме с обучен персонал, който се справя с всякакви нужди и трудности. Така добивате не само обучени кадри, но спестявате време от набиране и управление на персонал.

Абонаментно почистване

Услуга, която поема пълната отговорност за периодичното почистване на вътрешните и външни пространства. За всеки обект се назначава акаунт мениджър отговарящ за всички дейности засягащи почистването. Той набира и ръководи персонал, специално обучен за почистването на специфичните площи в обекта, както и проверява качеството на чистотата.

Виж повече